Teerenpeli-ravintola Lahti

Teerenpeli-yhtiöt on perheyritys, joka perustettiin vuonna 1994 Lahdessa. Yritys syntyi intohimosta viihtyisään ravintolakulttuuriin ja laadukkaisiin panimo- ja tislaamotuotteisiin. Nykyään Teerenpeli-ravintolat löytyvät ympäri Suomea ja yrityksellä on myös panimo ja tislaamo Lahdessa

Teerenpeli-yhtiöt

Teerenpeli syntyi Lahdessa vuonna 1994. Keskellä lamaa yrityksen perustajat halusivat luoda jotain erilaista ravintola-alalle – jotain asiakaslähtöistä ja viihtyisää. Niinpä he alkoivat rakentaa visiotaan neljän kulmakiven ympärille: paikallisuus, raaka-aineet, ympäristö ja intohimo tekemiseen. Niin syntyi ensimmäinen ravintola Lahteen ja vuotta myöhemmin oma pienpanimo.

Lähes 30 vuotta myöhemmin Teerenpeli-ravintoloita on seitsemällä paikkakunnalla eri puolilla Suomea, joista jokainen keskittyy paikallisiin raaka-aineisiin ja tuotteisiin. Lahdessa vierailijat pääsevät nauttimaan ruoka- ja juomaelämyksistä myös Ravintola Taivaanrannassa ja Wine Cafe Olavissa.

Teerenpeli Lahdessa

Ensimmäinen Teerenpeli-ravintola avattiin vuonna 1994 Vapaudenkadulla Lahden ydinkeskustassa. Tämä Teerenpeli on lahtelaisten kestosuosikki, sillä ravintolassa on mukava tunnelma ja hyvä palvelu. Tarjolla on Teerenpelin oman panimon ja tislaamon tuotteilla, TeerenDelin herkullisia ruokia ja rento ilmapiiri!

Teerenpelissä ei ole tarjolla vain hyvää ruokaa ja juomaa, vaan ravintolassa on myös hyvä tunnelma. Tilavat tilat ja ystävällinen palvelu luovat rennon ja viihtyisän tunnelman, joten se on täydellinen paikka viettää iltaa perheen tai ystävien kanssa vaikka risti seiska –pelin parissa. Teerenpeli on loistava valinta myös ryhmille.

Teerenpeli Tislaamo

Lahdessa sijaitseva Suomen suurin mallasviskitislaamo tuottaa vuosittain yli 100 000 litraa viskitislettä. Täydellä kapasiteetilla toimiessaan määrä nousee jopa 160 000 litraan vuodessa. Kaikki Teerenpelin viskit valmistetaan perinteisillä kuparipannuilla. Teerenpeli valmistaa myös laadukkaita ginejä. Vuonna 2020 Teerenpeli Tislaamo voitti Whisky Producer of the Year -palkinnon International Wine & Spirit Competition (IWSC) -kilpailussa.

Ravintola Taivaanranta

Lahden keskustassa Rautatienkadulla sijaitseva Ravintola Taivaanranta on lämmintunnelmainen ja tasokas ravintola. Taivaanrannan ruokalistalla on toinen toistaan herkullisempia ruokalajeja. Miltä kuulostaisi oluessa haudutettu karitsanpotka tai paistettu Vesijärven kuha valkoviinikastikkeessa? Mikään ateria Taivaanrannassa ei tietenkään ole täydellinen ilman tuoppia Teerenpeli-olutta! Arkisin tarjolla on myös lounasta klo 11-15. Lounaaseen sisältyy monipuolinen alkuruokapöytä, valinnainen pääruoka ja kahvi tai tee.

Jos etsit tekemistä aterian jälkeen, tee retki kellariin, jossa on Teerenpeli-tislaamon showroom. Täällä voit nähdä, miten tislaamo toimii ja tutustua suomalaisen alkoholinvalmistuksen historiaan. Mikä parasta, näyttelytilaan on ilmainen sisäänpääsy!

Wine Cafe Olavi

Etsitkö paikkaa, jossa voit rentoutua ja nauttia hyvän kupin kahvia tai lasin viiniä? Älä etsi kauempaa kuin Wine Cafe Olavista! Paikka sijaitsee aivan Lahden sydämessä, Aleksanterinkadun ja Rautatienkadun risteyksessä, Lanun aukiolla. Tässä viinikahvilassa panostetaan monipuoliseen tuotevalikoimaan. Kaupungin paras kahvi tulee paikalliselta kahvipaahtimo Kahiwalta ja muissakin tuotteissa suositaan lähi- ja luomutuotantoa. Erityisruokavalioitakaan ei ole unohdettu. Tarjolla on aamiaista, lounasta sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Juomavalikoima on tietenkin laadukas ja monipuolinen.

Unohtumattomia makuelämyksiä

Teerenpeli-yhtiöiden tarina on klassinen tarina intohimon ja kovan työn muuttumisesta menestykseksi. Pienestä ravintolasta vuonna 1994 alkaneesta yrityksestä on tullut valtakunnallinen ketju, jolla on myös palkittu panimo ja tislaamo. Suosittelemme vahvasti!