Illanviettoa Eikan Pubissa

Peli-ilta tai muu yhteinen illanvietto esimerkiksi musiikin parissa lähialueen pubissa voi olla hauska tapa viettää aikaa yhdessä kavereiden kanssa nauttien samalla hyvistä juomista. Eikan Pub tarjoaa paikan tällaiseen: se on monipuolinen viihderavintola, joka tarjoaa tilat jopa noin 700:lle rennosta illanvietosta nauttivalle.

Kerromme tässä artikkelissa paitsi Eikan Pubin tarjoamista elämyksistä, myös hieman pubeissa pelattavista peleistä ja muusta viihdepeleihin liittyvästä. Pelattavan pelin valinta riippuu toki luonnollisesti aina siitä, mitä haluat pelata. Jos haluat pubi-illan aikana haastaa itsesi ja ystäväsi, suosittelemme erityisesti netti- ja lautapelejä – pelit kehittävät hauskuuden lisäksi tietämystä ja logiikkaa!

Eikan Pub

Eikan olutpubi sijaitsee Järvenpäässä, aivan kaupungin keskustassa ja se tarjoaa musiikkia sekä erilaisia muita tapahtumia asiakkailleen kahdessa kerroksessa. Pubissa voi kuulla livemusiikkia ja lisäksi se toimii mainiona bilepaikkana musiikista, oluesta ja hyvästä tunnelmasta nauttiville ihmisille. Eikan Pubin musiikkiohjelmisto ja bändit koostuvat monipuolisesta musiikista sekä erilaisista esiintyjistä ja muun muassa viikonloppuisin järjestettävistä disco-illoista. Suuri ja aurinkoinen terassi houkuttelee ihmisiä erityisesti kesällä.

Monista erilaisista peleistä on tullut jopa ikonisia ja ne kuuluvat edelleen monien pubienkin pelitarjontaan Suomessa ja maailmalla. Myös nettikasinopelien suosio on kasvanut valtavasti, löydä inspiraatiota pubissa pelattaviin peleihin netistä!

Lautapelit ovat viihdyttäneet satojen vuosien ajan

Erilaiset lauta- ja seurapelit ovat olleet osa ihmisten vapaa-ajan viettoa jo vuosituhansien ajan. Kiinassa pelattiin aikoinaan muun muassa mahjongia ja go-peliä, joista molemmat ovat yhä suosittuja tänäkin päivänä. Euroopassa pelaamisen perinteet ovat hieman nuorempia, mutta niilläkin on pitkälti historiaa aina niiltä ajoilta, kun britit aikoinaan aloittivat biljardipelien pelaamisen.

Monet pelaajat ovat hurahtaneet peleihin niiden tuoman jännityksen ansiosta, sillä jokainen pelikerta tarjoaa uuden ja mielenkiintoisen haasteen. Monet pöytäpelit ovat vuosien saatossa kehittyneet ja muuttuneet modernimmiksi, mutta periaatteessa klassikoiden säännöt ovat säilyneet pitkälti samanlaisina.

Eikan Pubin Baaripähkinä-visailu ja muita tapoja, joilla viihtyä peli-illassa

Pelaaminen paikallisessa pubissa voi olla hauskaa, kun osallistujat kaipaavat yhteistä mukavaa tekemistä. Eikan Pubissa järjestetään visailukausia ja voittajajoukkueille on luvassa palkintoja esimerkiksi lahjakorttien muodossa. Pubissa on käynnissä muun muassa hauska Baaripähkinä-visailu. Jotkin pelit sopivat paremmin pubiin pelattavaksi kuin toiset ja joidenkin pelien säännöt voivat olla hieman haastaviakin. Kerromme seuraavassa muutamia vinkkejä siihen, miten voit tehdä peli-illastasi viihdyttävämmän.

1. Valitse peli, joka sopii kaikille osallistujille. Esimerkiksi trivia-pelit ovat usein hyviä valintoja, koska ne eivät vaadi välttämättä paljoa aikaa tai juuri ylimääräistä energiaa.

2. Pidä huolta siitä, ettet aloita liian monimutkaista peliä pubissa: monet ihmiset haluavat viettää vapaa-aikaansa pääosin rentoutumalla ja nauttimalla drinkeistä!

3. Auta toisilleen tuntemattomia osallistujia tutustumaan toisiinsa pelin aikana. Hyvien ja uusien ystävyyssuhteiden syntyminen voi tehdä peli-illasta hauskan!

4. Huolehdi omalta osaltasi siitä, että kaikilla on mukavaa. Jos joku tuntee olevansa suljettu ulkopuolelle, tarjoa heille mahdollisuus osallistua tai muuta peliä hieman siten, että kaikki mahtuvat mukaan peliin.

5. Kokeilkaa erilaisia pelejä rohkeasti – esimerkiksi strategia-, trivia- ja korttipelit viihdyttävät kaikki omalla tavallaan ja tuovat taatusti sopivasti haastetta ja hauskuutta kaikille osallistujille!