Rymy-Eetu

 

Saksalaista tunnelmaa huumorilla höystettynä

Helsingin ytimestä, Erottajankatu 15:sta löytyy erinomaista pubikulttuuria luova ja ylläpitävä pubin ja ravintolan yhdistelmä, nimittäin Rymy-Eetu. Tämä nimeltäänkin veikeä paikka on niin sisustukseltaan, ruokalistaltaan, asiakaspalveluiltaan kuin tapahtumiltaankin vallaan veikeä kokemus. Tarjoilijat ovat pukeutuneet vanhoihin saksalaistyyppisiin asusteisiin, kuten mekkoon ja esiliinaan, lettejä unohtamatta. Sisustuksessa olennaista ovat pitkät ja vankat puupöydät, joille pääsee jopa tanssimaan viikonlopun pikkutunteina. Tunnelma on siis taattu heti etuovelta.

Rymy-Eetu1

 

Hassuttelua listalla ja tunnelmassa

Ruokapuoli on melko miehekkääseen makuun tehty – salaatteja tai muitakaan kasvisvaihtoehtoja ei listalta juurikaan löydy, vaan erilaisia makkaroita ja lihoja on jos jonkinmoista. Listalta löytyy luonnollisesti Bratwurstia ja Wienerschnitzeliä. Pilkettä on ollut silmäkulmassa myös ruokalistoja suunnitellessa, silä sieltä löytyy myös ”Kaverille kanssa” -osio. Näiden kahden hengen annosten joukosta löytyy muun muassa Wurst-orgiat sekä Rymy-Eetun Metrimakkara. Jos on siis mieli apeana, kannattaa siirtyä Rymy-Eetuun rymyämään, niin hymy nousee varmasti sinunkin huulille.

Ei kannata myöskään säikähtää hullunkurisuutta saniteettitiloissa, sillä vessassa saatat kuulla hullunkurisia saksankielisiä lausahduksia kesken asioinnin!Rymy-Eetu

Tapahtumat vailla vertaansa

Jo 6-vuotiaassa Rymy-Eetussa järjestetään myös säännöllisesti monenlaisia tapahtumia, kuten Rymy-Disco. Toisena säännöllisesti järjestettävänä mukavana arkitapahtumana on tietenkin tietovisa, nimittäin Tiistain Tietovisa.

Yleisten tapahtumien lisäksi Rymy-Eetussa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia, ja heidän sivuiltaan voi helposti lähettä yhteydenottolomakkeen aiheesta. Jos Oktoberfest -tyyliset juhlat siis innostavat, tämä paikka ansaitsee ehdottomasti suosituksen! Se on huomattavasti helpompi ratkaisu esimerkiksi synttäreiden järjestämiseen, kuin raahata koko suku Saksaan!

Rymy-Eetu kuuluu kolme Helsingissä olevaa ravintolaa yhdistävään Happy Hour Restaurants -ketjuun. Tähän kuuluvat siis myös LeBonk sekä Storyville, mitkä puolestaan ovat hyvin eri tyyppisiä kuin Rymy-Eetu. Kannattaakin ehdottomasti hankkia näissä kaikissa ravintoloissa hyödynnettävä kanta-asiakaskortti. Mikäli olet suuntaamassa johonkin messuille lähitulevaisuudessa, kannattaa vilkaista, ovatko Happy Hour Restaurantsin ravintolat siellä esillä. Heillä on nimittäin usein jaossa erilaisia, mahtavia messutarjouksia käytettäväksi heidän ravintoloissaan. Esimerkiksi viimeksi oli saatavilla kanta-asiakaskortti ilmaiseksi kotiin toimitettuna, sekä mojovat edut ruoasta.

Liian vakavalla mielellä Rymy-Eetuun ei kannata lähteä, sillä veikeä paikka on hulvaton paikka olla iloisin mielin!