Farang

Helsingin parhaat ravintolat

Helsingin Ainonkadulla sijaitseva Farang on uskomaton ravintola, joka tuo todellisen elämyksen kävijöidensä saataville. Kaakkois-Aasian makuihin keskittynyt paikka on perustettu vuonna 2009, jolloin se välittömästi saavutti huikean suosion asiakaskuntansa keskuudessa. Sen suosion siivittämänä avattiin niin ikään sisarravintola Tukholmaan, jossa se nauttii arvostetusta maineesta kaupunkilaisten keskuudessa.

BW Restaurantsin omistaman ravintolan taustalla ovat Matti Wikberg ja Tomi Björck. Kaksikolla on pitkä kokemus alalta, mikä näkyy huolellisesti suunniteltujen menujen ja omistautumisen välityksellä heidän paikoissaan. Heillä onkin yhteensä luotsauksen alla yhteensä neljä muuta ravintolaa Helsingissä: bistrohenkinen Bronda, Pohjois-Afrikasta vaikutteita hakeva Boulevard Social sekä Pohjois-Aasian makuihin keskittynyt Gaijin.

Kokeile tasting menuta

Monen suosittelema vaihtoehto on Farangin tarjoama maistelumeno, joka tarjoaa erittäin monipuolisen kattauksen Kaakkois-Aasian makuja. Tasting menu -vaihtoehtoja on tarjolla kolme erilaista, minkä ansiosta jokainen voi valita itselleen sopivimman ehdotuksen. Uskomattomien makuyhdistelmien ympärille rakennetut ruokalajit takaavat, että kukaan ei poistu paikasta nälkäisenä.

Nauti uskomattomasta tunnelmasta

Farang on rakennettu Helsingin Taidehalliin, joka luo uskomattoman miljöön korkealuokkaiselle paikalle. Tummaan sävyyn tehty ravintola mahdollistaa, että kävijä voi nauttia mystisestä tunnelmasta ja maukkaasta ruuasta. Erittäin ystävälliset tarjoilijat takaavat, että asiakkaita palvellaan mahdollisimman ystävällisesti. Paikka on erinomainen valinta, jos haluaa kokeilla eksoottisia ruokalajeja trendikkäässä ympäristössä. Listaan kuuluu muun muassa karamellisoitua possua, ravintolan itse tekemää makkaraa sekä thaityyliin marinoituja hedelmiä.

Menestystä on satanut kansainvälisestikin

Farangin menestyskonsepti on poikinut mainetta myös kansainvälisemmällä tasolla. Ravintola on ansainnut Bib Gourmand -maininnan, joka on suuri tunnustus alan parissa. Alan ammattilaiset ovat äänestäneet sen Suomen parhaaksi ravintolaksi muutama vuosi sitten.

Uskomattomia makuja kaipaavat matkalaiset voivat niin ikään löytää vaivattomasti Farangiin, sillä ravintola komeilee Trip Advisorin listauksessa Helsingin alueella sijalla 14.