Treffi Pub&Bistro

Treffi Pub1

Tänään esittelemme Helsingin Herttoniemessä sijaitsevan Pubin, joka on menestynyt monissa arvosteluissa todella hyvin. Kyseinen pubi on ollut paikallaan jo hyvän tovin, tarkemmin sanottuna yli kaksikymmentä vuotta, mutta se on saanut uuden ilmeen itselleen noin vuosi sitten. Tarkemmin sanottuna kuppila sai keittiön, josta nyt tulee laadukasta ruokaa asiakkaille heidän niin halutessaan. Keittiöremontti oli riskaabeli investointi, mutta tässä tapauksessa se on todella maksanut itsensä takaisin, sillä Treffi Pub&Bistron maine on kiirinyt nopeasti ja laajalle.

Menu jonka kauan toiminnassa ollut Pubi iski tiskiin, ei myöskään ollut sieltä vaatimattomimmista päästä, sillä listalle oli laitettu esimerkiksi , Etanoita Burgindin tapaan, Inka lohta ja Tapaksia ja nämä olivat siis pelkältä alkupala listalta. Tässä kuitenkin saamme huomata, että joskus riskin ottaminen todella kannattaa, sillä Menusta tuli heti välittömästi suoranainen hitti pääkaupunkiseudulla.

Se että suosio nousi näinkin suureksi, kertoo mielestämme siitä että asiakkaat ovat kaivanneet jotain vastaavaa pubeihin ja ovat myös valmiita käyttämään vastaavia palveluita niitä ollessa markkinoilla. Emme voi tietenkään vähätellä sitäkään tosiasiaa, että Menun taidokas kokoaminen ja keittiöhenkilökunnan ammattitaito näyttelevät tässä menestystarinassa todella suurta osaa.

Treffi Pubilla on myös todella laadukkaat ja helposti navigoitavat nettisivut, joiden päivityskin on kunnossa. Sivuilta asiakas löytää kaiken tarvitsemansa tiedon, niin ruokalistoista tapahtumiin. Harmittavan moni Pubi/Ravintola ei edelleenkään ymmärrä somen tärkeyttä markkinoinnissa ja siksi onkin todella ilahduttavaa törmätä Pubiin joka on ymmärtänyt käyttää tätä ilmaista markkinointikanavaa hyödykseen.

Treffi pub

Sisustukseltaan Treffi Pub on todella perinteinen Pubi ja siitä tuleekin sille extra pisteet. Mielestämme on tärkeää että paikka on säilyttänyt oman luonteensa ja karaktäärinsä, vaikka onkin astunut jopa ehkä A’la Carte ravintoloiden alueelle ruokansa puolesta. Tähän varmasti perustuukin paikan viehätys, sillä tunnelma on rennon Pubimainen, mutta samalla tarjolla on oikeasti hyvää ja tasokasta ravintola ruokaa. Juuri sellainen paikka mikä viehättää, kun haluaa rennon illanvieton ystävien kanssa, ilman turhaa jäykistelyä!

Post navigation